Якщо ви любитель маринованих оселедців, спробуйте приготувати його власноруч за незвичним рецептом. Він дивує своїми інгредієнтами, які нададуть рибі особливого смаку. В складі маринаду є чорнослив та чай, пише рrоstоwаy. Вже за добу ви зможете їсти апетитну мариновану скумбрію. Інгредієнти скумбрія - 2 шт.; вода - 1 л; чорнослив - 4-6 шт.; чорний чай - 2 ст.л.; цукор - 2 ст.л.; сіль - 2,5 ст.л.; лаврове листя - 2 шт.; чорний перець горошком - 10 шт. Як приготувати Підготуйте рибу для маринування. І переходимо до маринаду. Для цього поставте на вогонь воду. Доведіть її до кипіння. В воду покладіть порізаний чорнослив, заварку, цукор, сіль, лаврове листя, перець. Кілька хвилин потрібно прокип'ятити. Залиште маринад до охолодження. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане хітом застілля: як приготувати ефектну закуску зі скумбрії та чорносливу Тепер рибу наріжте порційними шматками та покладіть в ємність, в якій будете маринувати. Залийте маринад. Закрийте кришкою. Поставте в холодильник на одну добу. Оселедець є одним з найпопулярніших продуктів на сімейному столі. Однак мало хто знає, що потрібно зробити, щоб його смак радував по-справжньому. У засоленні оселедця важливо дотримуватися пропорцій. Саме правильні пропорції дозволяють відчути той смак страви, який ви очікуєте.