Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.7 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Матиме особливий смак: як замаринувати скумбрію з чаєм та чорносливом
Якщо ви любитель маринованих оселедців, спробуйте приготувати його власноруч за незвичним рецептом. Він дивує своїми інгредієнтами, які нададуть рибі особливого смаку. В складі маринаду є чорнослив та чай, пише рrоstоwаy. Вже за добу ви зможете їсти апетитну мариновану скумбрію. Інгредієнти скумбрія - 2 шт.; вода - 1 л; чорнослив - 4-6 шт.; чорний чай - 2 ст.л.; цукор - 2 ст.л.; сіль - 2,5 ст.л.; лаврове листя - 2 шт.; чорний перець горошком - 10 шт. Як приготувати Підготуйте рибу для маринування. І переходимо до маринаду. Для цього поставте на вогонь воду. Доведіть її до кипіння. В воду покладіть порізаний чорнослив, заварку, цукор, сіль, лаврове листя, перець. Кілька хвилин потрібно прокип'ятити. Залиште маринад до охолодження. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане хітом застілля: як приготувати ефектну закуску зі скумбрії та чорносливу Тепер рибу наріжте порційними шматками та покладіть в ємність, в якій будете маринувати. Залийте маринад. Закрийте кришкою. Поставте в холодильник на одну добу. Оселедець є одним з найпопулярніших продуктів на сімейному столі. Однак мало хто знає, що потрібно зробити, щоб його смак радував по-справжньому. У засоленні оселедця важливо дотримуватися пропорцій. Саме правильні пропорції дозволяють відчути той смак страви, який ви очікуєте.
we.ua - Матиме особливий смак: як замаринувати скумбрію з чаєм та чорносливом
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules