Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
22.3 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Чевапчичі: як приготувати ароматні маленькі ковбаски вдома
Якщо ви любитель балканської кухні, спробуйте чевапчичі. Це ароматні маленькі ковбаски з м'ясного фаршу. Завдяки простому складу та насиченому смаку вони ідеально підходять для смаження на сковороді або запікання в духовці. Страва готується без оболонки, а тому не потребує зайвих клопотів. Чевапчичі Інгредієнти яловичина (м'якоть) - 400 г свинина (м'якоть) - 400 г цибуля - 2 шт. вода мінеральна газована - 50 мл паприка мелена - 1 ч. л. приправа "карі" - 1 ч. л. перець чорний мелений сода щіпка сіль олія ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжня перлина грузинської кухні: як вдома приготувати чкмерулі Як приготувати Цибулю очистьте і дрібно наріжте. М'ясо вимийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на маленькі шматочки і пропустіть через м'ясорубку. Додайте цибулю, паприку, карі, чорний мелений перець, соду, сіль влийте газовану воду, перемішайте і кілька разів добре відбийте до однорідної консистенції. Згорніть у кулю, обмажте олією, накрийте плівкою і відправте в холодильник на 2-3 год. Готовий фарш викладіть у кондитерський рукав і сформуйте ковбаски завдовжки 6-8 см. У сковороді розігрійте олію і обсмажте чевапчичі до готовності, періодично перевертаючи, щоб вони рівномірно підрум'янилися. "Перлиною" лемківської кухні можна назвати мачанку. Рецепт цієї страви знає кожна лемківська родина Тернопільщини. Мачанка - це густий суп з м'ясом з засмажкою з борошна і цибулі, з додаванням меленого солодкого перцю. Мачанка може бути грибна, з додаванням сметани. Якщо гриби дрібно нарізати, тоді це буде відмінний соус, який можна подавати до вареників. Готується мачанка досить швидко, проте врахуйте, що знадобиться п'ять годин для замочування грибів. Або обирайте печериці, які не треба замочувати.
we.ua - Чевапчичі: як приготувати ароматні маленькі ковбаски вдома
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules