Search trend "рецепт паски"

Sign up, for leave a comments and likes
News filter
Краща за всі десерти: рецепт ароматної паски з цукатами
Паска з цукатами – це те, що обовʼязково повинно бути у вашому святковому меню. Вона чудово замінить будь-які десерти і чудово поєднується з солодкими додатками. Повний текст новини
we.ua - Краща за всі десерти: рецепт ароматної паски з цукатами
Святкове меню: рецепт фісташково-малиново-сиркової паски в шоколадному корпусі
Класична паска зі здобного тіста — королева святкового столу. Господині прикрашають їх глазур'ю та декором, намагаючись зробити їх не лише дуже смачними, а й ефектними. Однак кулінарна блогерка поділилася рецептом паски, яка не просто відрізняється від звичної випічки, а й на смак абсолютно приголомшлива.
we.ua - Святкове меню: рецепт фісташково-малиново-сиркової паски в шоколадному корпусі
Розкажіть друзям про we.ua та отримайте винагороду

А Ви знаєте що на Платформі we.ua діє реферальна програма?

Ви приводите друзів та знайомих і отримуєте винагороду за їх реєстрації.

То ж, не гайте час! Розкажіть про we.ua своїм друзям, родичам та колегам. Надішліть їм своє реферальне посилання, яке легко знайти в розділі Мої друзі, та отримайте на свій бонусний рахунок додаткові надходження за кожну нову реєстрацію.

Розміщуйте своє реферальне посилання в інших соціальних мережах, в коментарях, в тематичних форумах та будь-де. Так у Вас буде більше друзів та підписників і більше бонусів на бонусному рахунку.

Ви зможете використати бонуси на додаткові послуги Платформи, а також - придбати корисні товари в нашій online-крамничці.

Детальніше про реферальну програму: https://we.ua/info/referral-program.

we.ua - Розкажіть друзям про we.ua та отримайте винагороду
Класика завжди в тренді: рецепт справжньої української закосиченої паски
Традиційна українська паска вирізняється не шаром білосніжної глазурі, а яскравими золотистими косами. З плином часом і виникненням трендів вона дещо відійшла на другий план, але забути про неї просто неможливо. Повний текст новини
we.ua - Класика завжди в тренді: рецепт справжньої української закосиченої паски
Вдасться з першого разу: спробуйте найпопулярніший рецепт паски Дарії Цвек
Українці готуються до Великодня. Головним атрибутом свята є смачна, солодка, запашна паска. Варіантів її приготування є безліч. Gаzеtа.uа радить спекти паску за легендарним рецептом кулінарки Дарії Цвек. Ця великодня випічка вдасться з першого разу, навіть якщо ви ніколи не пекли паску. Берегиня української кухні Дарія Цвєк називала таку паску "Секретною", а в книжках вона має назву "Баба Святкова". Паска від Дарії Цвек Інгредієнти борошно - 1 кг молоко - 2 склянки (400 мл) жовтки - 10 шт. дріжджі - 100 г вершкове масло - 200 г цукор - 250 г ванільний цукор - 20 г родзинки - 200 г сіль - 1/2 ч. л. цедра лимона (за бажанням) - 1/2 шт. Як приготувати Спочатку приготуємо опару: дріжджі розводимо в теплому молоці та додаємо 100 г цукру і 200 г борошна. Перемішуємо, лишаємо в теплому місці на 15-20 хвилин. Маса має збільшитися в об'ємі вдвічі та утворитися так звана "шапка". Додаємо в опару решту цукру, жовтки, цедру лимона, сіль і поступово усе борошно. Вимішуємо тісто і в процесі наприкінці додаємо розтоплене, але охолоджене ледь тепле масло або маргарин. Вимішуємо тісто не менше 15 хвилин. Наприкінці вимішування кидаємо у тісто родзинки і ще раз вимішуємо. Якщо тісто надто липне, можне змастити руки олією. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як спекти ідеальну паску: п'ять основних правил вдалої великодньої випічки Накриваємо чистою легкою тканиною або харчовою плівкою. Ставимо в тепле місце, щоб збільшилося удвічі. Далі обминаємо і знову ставимо, щоб підросло. Розкладаємо тісто у підготовлені форми, заповнюючи на 1/3 частини. За цим рецептом вийде приблизно 6-10 пасок, залежно від величини форм. Ставимо тісто у формах знову в тепле місце, щоб підійшло. Накрийте. Перед випіканням змащуємо збитим яйцем з краплею молока. Поміщаємо паску випікатися в розігріту духовку. Спочатку ставте температуру 200 градусів, через 10 хвилин зменшуємо до 170-160 градусів. Випікати треба ще близько 40-50 хвилин. Час залежить від величини паски. Чим менша форма тим менше часу і навпаки. Поради Дарія Цвек радить брати борошна рівно кілограм. Не більше, бо паска буде тугою. І не менше, бо паска впаде. Жир потрібно додавати обов'язково наприкінці. Найголовніше правило випікання паски: цей процес має починатися у суцільному спокої, натхненні, бажанні та блаженстві, лише з хорошими думками та молитвою. Паска обовязково вдасться. Головною стравою великоднього столу в Україні є паска. Господині зазвичай печуть її у Чистий четвер або у переддень свята. Рецептів цього смаколика є безліч від найпростіших до найбільш вигадливих. Часто, рецепт паски передається в родинах поколіннями. Gаzеtа.uа зібрала п'ять рецептів паски до смачного Великодня.
we.ua - Вдасться з першого разу: спробуйте найпопулярніший рецепт паски Дарії Цвек
Давній рецепт паски від гуцула: з настоянкою, що покращує аромат, текстуру і смак (фото)
Кулінарний блогер Іван Янюк з Верховини знає величезну кількість смачних народних рецептів. За його словами, у процесі приготування пасок до Великодня значення має абсолютно все — від рецептури до способу випікання.
we.ua - Давній рецепт паски від гуцула: з настоянкою, що покращує аромат, текстуру і смак (фото)
Не липне і не кришиться: рецепт ідеальної глазурі для паски з трьох інгредієнтів (відео)
Глазур для паски класична готується з яєчних білків, цукрової пудри та краплі лимонного соку
we.ua - Не липне і не кришиться: рецепт ідеальної глазурі для паски з трьох інгредієнтів (відео)
Елементарний рецепт віденської паски на «нічному» тісті: швидко і просто
Якщо ви вперше будете готувати цього року великодню випічку, спробуйте спекти віденську паску. Готується вона набагато простіше за звичайну.
we.ua - Елементарний рецепт віденської паски на «нічному» тісті: швидко і просто
Дуже смачна заварна паска на вершках: ароматна, здобна і довго не черствіє
Цей диво-рецепт настільки вдалий, що тепер ви будете пекти паски тільки за ним.
we.ua - Дуже смачна заварна паска на вершках: ароматна, здобна і довго не черствіє
Святкова випічка: рецепт вологої грузинської паски
Напередодні Великодня продовжуємо ділитися з вами рецептами святкової випічки. Цього разу пропонуємо придивитися до грузинської паски, яка виходить дуже м'якою і довго не черствіє.
we.ua - Святкова випічка: рецепт вологої грузинської паски
Така яскрава, що всі заглядатимуть: рецепт колоритної сирної паски
Свята – це чудова можливість спробувати щось оригінальне. І сирна паска стане експериментом, яким ви точно залишитесь задоволені. Повний текст новини
we.ua - Така яскрава, що всі заглядатимуть: рецепт колоритної сирної паски
Повітряна "Дубайська" паска: цей рецепт підірвав мережу
Дубайський шоколадний тренд 2024 року поширився і на великодні святкування. Численні шеф-кухарі демонструють свою майстерність, створюючи паски в дубайському стилі. Повний текст новини
we.ua - Повітряна Дубайська паска: цей рецепт підірвав мережу
Готуємося до Великодня: рецепт святкової випічки з незвичайною начинкою (відео)
Традиційно паска — це святкова випічка, в якій із начинки — лише цукати чи сухофрукти. Українська кулінарна блогерка Валерія Велігура пропонує свій перевірений варіант паски, всередині якої — неймовірно смачне наповнення.
we.ua - Готуємося до Великодня: рецепт святкової випічки з незвичайною начинкою (відео)
Фісташки, чорнослив та полуниця з вершками: три рецепти пасок, які здивують будь-кого
Паска - як традиція, яку ми передаємо з покоління в покоління, але завжди додаємо щось своє. І це добре. Бо кожен рік ми - трохи інші. І паска - теж. Головне - відчувати сенси, каже шеф-кухар Євген Клопотенко. "Колись паску робили на 30 жовтках - за старими церковними переписами. А зараз можна додати трохи куркуми. Просто, доступно і як результат вона пухка та сонячна", - говорить кулінар. Шеф-кухар і ділиться рецептом паски з чорносливом, яку випікають на Вінниччині. "Для доброї паски не треба піч, тільки пряжене молоко, копчена паприка та чорнослив - саме таку відповідь я почув від господинь на Вінниччині, коли відкрив цей рецепт", - розповідає Клопотенко. Паска з чорносливом Для опари нагріваємо до 36-40&dеg;С 220 мл пряженого молока. В мисці змішуємо 50 г пресованих дріжджів, 1 ст. л. цукру та 1 ст. л. борошна. Перемішуємо все вінчиком і залишаємо на 20 хв. Тепер основне тісто. Додаємо до опари 200 г цукру, дрібку солі, 200 г жовтків, 1 ч. л. куркуми, 1 ч.л. копченої паприки, 140 г розтопленого масла, цедру апельсина, 700-750 г борошна та замішуємо. Даємо підійти тісту 1 годину. Чорнослив змішуємо з 1 ст. л. борошна і додаємо в тісто. Відокремлюємо 1/5 для декору, решту викладаємо у змащені форми та залишаємо підходити ще 40-50 хвилин. Із відкладеного тіста робимо декор, викладаємо зверху, змащуємо паску жовтком і випікаємо 40-45 хвилин при 180&dеg;С. Gаzеtа.uа ділиться ще двома рецептами паски, які варто спробувати спекти вдома. Паска Бріош Легка, невагома і ніжна паска-бріош з фісташками стане найсмачнішою головною стравою на Великдень. Кондитерка Ольга Фандоріна поділилася рецептом незвичайної паски з фісташками та журавлиною. Порада Для приготування такої паски потрібно незвичайна мука Манітоба - з м'яких сортів пшениці. Саме вона додасть випічці легкості та невагомості. Купити її можна в багатьох супермаркетах. Таке борошно найбільш очищене і подрібнене, білого кольору з легким кремовим відтінком. При виробництві цього типу муки не додають грубі оболонки, тільки внутрішній ендосперм. Дозволяє отримати дуже еластичне тісто. Чудово підходить для виготовлення тістечок, печива, листкових пирогів, бісквітів. Інгредієнти борошно Манітоба - 750 г сіль - 20 г цукор - 115 г молоко - 100 г вершки 33% - 20 г яйця курячі - 430 г дріжджі свіжі - 30 г вершкове масло - 225 г фісташка паста - 120 г журавлина в'ялена - 200 г шоколад білий - 150 г фісташки - 150 г ваніль у стручках - 1 шт. цедра лимона - 1 шт. для мигдальної глазурі: цукрова пудра - 200 г мигдальне борошно - 200 г білки яєчні - 150 г кукурудзяний крохмаль - 20 г Як приготувати У чашу стаціонарного міксера всипати просіяне борошно, сіль, додати яйця. Замісити тісто з допомогою насадки "гак" на середніх оборотах. Потім додати цукор у кілька прийомів, цедру і ваніль, і вимішувати до однорідної консистенції. Ввести вершки, перемішувати до тих пір, поки тісто не вбере всю рідину. Зменшити обороти міксера і ввести половину вершкового масла. Через пару хвилин додайте половину вершкового масла, дріжджі та молоко. В'ялену журавлину попередньо замочити на ніч у фруктовому лікері або соку. Перед додаванням у тісто рідину злити. Білий шоколад дрібно порубати. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як спекти ідеальну паску: п'ять основних правил вдалої великодньої випічки Додати в тісто фісташкову пасту, вимісити насадкою "гак". Тісто має вийти дуже еластичним. Додати в тісто в'ялену журавлину і білий шоколад, тісто добре вимісити. Сформувати з тіста кулю, перекласти тісто в тару, поверхню тіста змастити олією. Закрити тісто харчовою плівкою в контакт і відкладіть для ферментації на 24 години в холодильник. Через добу дістати тісто, розділити на шматочки по 300 або 150 г в залежності від розмірів паперових капсул. Сформувати кульки та покласти в паперові капсули. Прибрати в тепле місце до збільшення у 2-3 рази. Зробити мигдальну цукрову глазур. Для цього потрібно змішати до однорідності мигдальне борошно (можна змолоти мигдаль в кавомолці), пудру і яєчний білок. Покрити глазур'ю паски, зверху посипати фісташками. Паска з начинкою "полуницявершки" "Одразу зберігайте собі рецепт, бо такої пухкої Паски зі смачнющою начинкою ви ще точно не куштували. 
Пухке тісто, всередині якого заховалася начинка зі смаком "Полуниця", - ділиться рецетпом фудблогерка Валерія Велігура. ⠀
 Інгредієнти (на 6 форм 9*8,5см): Для опари: 100 мл теплого молока 8 г сухих або 25 г свіжих дріжджів 1 ст.л. цукру 7-8 ст.л. борошна ⠀ ⠀
 Для тіста: 2 яйця + 2 жовтка 200 г цукру 50 г меду 1/3 ч.л. солі 300 г кисломолочного сиру 5% 100 г вершкового масла трішки ваніліну опара ~ 700 г борошна 250 г сухофруктів (у мене сушена полуниця)⠀ ⠀
 Для начинки: 500 г полуниці 50 г цукру 50 г кукурудзяного крохмалю 1 ст.л. лимонного соку ⠀
 Для крему: 450 г крем-сиру або маскарпоне 250 мл вершків 33% 50-70 г цукрової пудри
 для прикраси - 2 упаковки готової глазурі
 Як приготувати Опара: Поєднуємо тепле молоко, цукор, борошно та дріжджі. Має вийти густа консистенція. Залишаємо у теплому місці на 15 хв.⠀ ⠀ ⠀
 Тісто: Яйца, жовтки, цукор, мед та сіль перемішуємо міксером (збивати непотрібно). Додаємо сир, м'яке масло, ванілін і знову перемішуємо. Додаємо опару і ще раз перемішуємо. Поступово просіюємо борошно і замішуємо м'яке тісто, яке трішки буде липнути до рук (кількість борошна залежить від вологості сиру). Кладемо в глибоку ємність, накриваємо і прибираємо в тепле місце на 1,5 год. Після цього обминаємо тісто і вмішуємо сухофрукти. Ділимо на 6 рівних частин, формуємо кульки та кладемо у форми 9*8,5 см. Накриваємо і ставимо в тепле місце на 30 хв. Далі змащуємо жовтком з молоком та випікаємо при 170 гр 25-30 хв. Виймаємо з духовки і охолоджуємо на решітці.⠀
 Начинка: Поєднуємо цукор з крохмалем і разом із лимонним соком перемішуємо з полуницею. Варимо на середньому вогні до загущення та даємо охолонути. ⠀
 Крем: Крем-сир, пудру та вершки збиваємо до загущення. ⠀
 Збираємо паски: У пасок зрізаємо верхівку і виймаємо частину мʼякоті. Наповнюємо кремом, полуничною начинкою, повторюємо ще раз і накриваємо верхівкою. Готуємо глазур за інструкцією на упаковці і змащуємо паски. Прикрашаємо та залишаємо на ніч при кімнатній температурі. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vаlеrііа Vеlіgurа (@yummy.lеrа) Щороку українці випробовують все нові рецепти паски. Спробуйте спекти шоколадну за рецептом кулінарки Лілії Цвіт. На смак шоколадна паска ще краща, ніж на вигляд. М'якенька, пухка і пишна. Шоколадний смак яскраво виражений.
we.ua - Фісташки, чорнослив та полуниця з вершками: три рецепти пасок, які здивують будь-кого

What is wrong with this post?