А Ви знаєте що на Платформі we.ua діє реферальна програма?
Ви приводите друзів та знайомих і отримуєте винагороду за їх реєстрації.
То ж, не гайте час! Розкажіть про we.ua своїм друзям, родичам та колегам. Надішліть їм своє реферальне посилання, яке легко знайти в розділі Мої друзі, та отримайте на свій бонусний рахунок додаткові надходження за кожну нову реєстрацію.
Розміщуйте своє реферальне посилання в інших соціальних мережах, в коментарях, в тематичних форумах та будь-де. Так у Вас буде більше друзів та підписників і більше бонусів на бонусному рахунку.
Ви зможете використати бонуси на додаткові послуги Платформи, а також - придбати корисні товари в нашій online-крамничці.
Якщо маєте під рукою вдома сир, приготуйте на сніданок чи просто для швидкого перекусу сирні перепічки. Рецепт доволі простий, а таку випічку оцінять усі, хто її спробує. Це ідеальна альтернатива бутербродам. Сирні перепічки Інгредієнти на 8 шт.: Яйця - 2 шт. для тіста + 1 шт. для змащування Сіль - 1/2 ч. л. Цукор - 1 ст. л. Рослинна олія - 4 ст. л. Сир кисломолочний - 300 г Борошно - 300 г Розпушувач - 1 ч. л. Сир - 150 г (можна більше, в рецепті Сулугуні) ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками Як приготувати Беремо яйця (бажано кімнатної температури), додаємо до них сіль, цукор і вливаємо рослинну олію. Перемішуємо виделкою або вінчиком. Потім викладаємо туди сир будь-якої жирності і знову перемішуємо, щоб маса стала однорідною. Всипаємо борошно і розпушувач. Борошно краще заздалегідь окремо змішати з розпушувачем і просіяти в суміш. Але якщо часу мало, то можна просто так все додати. Перемішуємо все спочатку ложкою, потім злегка вимішуємо руками. Тісто має вийти дуже ніжним, м'яким і трохи липким, майже як для сирників, тільки трохи крутіше і щільніше. Але підсипати борошно або обвалювати в ньому тісто більше не потрібно. Збираємо тісто в брусочок і ділимо на вісім частин. Формуємо руками невеликі перепічки. Просто придавлюємо шматочок і розтягуємо. Все робимо без присипання борошном. Перекладаємо перепічки на деко, застелене пергаментним папером і змащуємо яйцем. А зверху укладаємо натертий на крупній тертці сир. Найкраще якийсь тягучий типу Сулугуні. Чим сиру більше, тим смачніше і рум'яніше виходять перепічки. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо 18-20 хвилин при 180&dеg;С. Їсти їх, звичайно, найкраще, поки вони гарячі. Але якщо все одразу не з'їли, то можна потім їх просто розігріти. Цитрусовий аромат завжди викликає відчуття тепла і затишку. Якщо поєднати його з ніжною сирною начинкою, вийде десерт, якому важко встояти. Галета з кисломолочного сиру з апельсинами - це проста, але неймовірно смачна випічка, яку точно захочеться повторити. особливо, якщо ви в процесі схуднення або контролюєте свою вагу.
Речниця Державного департаменту Теммі Брюс процитувала Рубіо, який сказав, що настав час, коли «обидві сторони повинні надати конкретні пропозиції щодо того, як припинити цей конфлікт»
Видання АІN проаналізувало основні тенденції українського ІТ-ринку за 10 років: з 2014 до 2024. Дослідження показало, як впровадження інновацій, інвестиції в стартапи вплинули на стрімкий розвиток нашої технологічної індустрії.